Vegyél 33 dkg fokhagymát, tisztítsd meg, és fokhagymaprésben szétnyomod, majd egy nagyon tisztára mosott kisebb lezárt befőttes üvegben 10 napig áztatod 3 dl  96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban. Közben naponta egyszer felrázod, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsd. Ezt követően az üveg tartalmát átszűröd, ez a folyadék sűrű, és ragacsos. Ezt visszatöltöd a tiszta alkoholos üvegbe, a fokhagymát egy jól zárható kis edénykébe teszed, és hűtőbe tárolva felhasználod főzéshez. Az alkohol tartalom elpárolog teljesen, íze sem marad. A fokhagyma kivonat nem romlik meg, évekig használható. Nem kell hűtőben tartani, csak hűvös, napmentes helyen.

Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve. Én teáscsészényi langyos tejben iszom, mert abszolút semmi szaga nem marad így meg.  A tej nem hideg, nem meleg, valóban langyos. A gyógyszertárban vásárolj hozzá szemcseppentőt, és az egy csepp valóban egy legyen, a pontos adagolás elengedhetetlen. Ha bármi gond felmerülne, akkor haladéktalanul keresd fel orvosod. De ez mindössze akkor lehet, ha érzékeny vagy a fokhagymára. A kúra után javasolt vérnyomásmérést csinálni (hisz lehetséges, hogy az eddig szedett vérnyomás beállító gyógyszereden változtatni kell), de ha össze akarod hasonlítani az előtte, és az utáni állapotot, akkor előtte is mérd meg. Meg fogsz lepődni a változáson.

 

Reggel

Délben

Este

1. nap:

1 csepp

2 csepp

3 csepp

2. nap

4 csepp

5 csepp

6 csepp

3. nap:

7 csepp

8 csepp

9 csepp

4. nap:

10 csepp

11 csepp

12 csepp

5. nap:

13 csepp

14 csepp

15 csepp

6. nap:

15 csepp

14 csepp

13 csepp

7. nap:

12 csepp

11 csepp

10 csepp

8. nap:

9 csepp

8 csepp

7 csepp

9. nap:

6 csepp

5 csepp

4 csepp

10. nap:

3 csepp

2 csepp

1 csepp

11. naptól:

napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.



A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Veszélytelen, és olcsó gyógymód. Saját tapasztalat, és barátaimon is segített kivétel nélkül mindenkin. Jó egészséget!

Szerző: diadém  2009.10.04. 16:15 Szólj hozzá!

Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://netduma.blog.hu/api/trackback/id/tr881427068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása